O meni

Za introverte uvijek najteža rubrika. Ukratko, studentica kroatistike i francuskog jezika i književnosti, a u slobodno vrijeme kuharica i slastičarka. Nisam jedna od onih koji su se voljeli motati po kuhinji od malih nogu (od tada volim jedino jesti :)), već sam počela kuhati tek kada sam na to bila prisiljena, odnosno kada sam se odselila u drugi grad na studij.

Spletom okolnosti otvorila sam i Instagram stranicu Yumyumparadise koja je u vrlo kratkom vremenskom periodu privukla vojsku od preko 20 tisuća pratitelja koji svakodnevno isprobavaju moje recepte i veselo iščekuju nove. Yumyumparadise nastao je kao zezancija, a danas je to moj posao, moja ljubav i zapravo- moj život.

Slijedom događaja nastao je i brand Bruna Backdrops, iz vlastite potrebe za proizvodom te vrste, a onda i iz želje da to isto omogućim svojim kolegama i svima onima koji se žele baviti food ili product fotografijom u Hrvatskoj. Kada ne kuham i ne fotkam uglavnom razmišljam o tome što ću sljedeće kuhati i fotkati 🙂 Da ne duljim, prijeđi na rubriku recepti!

Pin It on Pinterest