Uvjeti kupnje i dostave


Ukratko

  • minimalni iznos narudžbe je 130,00 kn
  • plaćanje sustavom PayPal
  • cijena dostave za područje Republike Hrvatske iznosi 20,00 kn
  • dostava za 3 (ili više) naručena proizvoda je besplatna

Naručivanje

Minimalni iznos narudžbe je 130,00 kn.

Po završetku procesa kupovine, dobit ćete potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupnju. U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, kontaktirat ćemo s Vama telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

Sve cijene u Bruna Backdrops Internet trgovini  izražene su u kunama (HRK) s uključenim PDV-om.

U slučaju bilo kakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@brunavucak.com ili na našoj Instagram/Facebook stranici

Bruna Backdrops može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Bruna Backdrops Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

Plaćanje

Naručeni proizvodi plaćaju se:

  • PayPal računom
  • Općom uplatnicom, bankovnom doznakom i e-bankarstvom (za narudžbe zaprimljene na našoj Instagram stranici), pri čemu će tako plaćene narudžbe biti isporučene nakon vidljive uplate

 

Dostava

Dostava od ponedjeljka do petka. Naručena roba bit će isporučena u roku 2-5 radnih dana.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac treba neodložno o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.brunavucak.com

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom dostave robe, molimo Vas da provjerite isporučenu robu te eventualna oštećenja reklamirate u što kraćem roku. Molimo Vas da obratite pozornost na to da je provjera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca te da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obvezni uvažiti.

Bruna Backdrops će u najkraćem mogućem roku, prvom mogućom dostavom, o svom trošku dostaviti artikle za koje se utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju, ili će kupcu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju, molimo Vas da nam takav proizvod reklamirate kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@brunavucak.com

Nakon što kupac reklamira ispravnost proizvoda, Bruna Backdrops će u najkraćem roku osigurati preuzimanje robe,  posredstvom dostavljača. Otpremne troškove kod takvog povrata u potpunosti će preuzeti Bruna Backdrops nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Ukoliko kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara, takav proizvod može vratiti prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@brunavucak.com kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca. Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, Bruna Backdrops će prvom mogućom dostavom poslati zamjenski artikl po izboru kupca.

Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Bruna Backdrops, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi kupac.

Postupak u slučaju jednostranog raskida ugovora

Vašu narudžbu, sukladno čl. 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), možete otkazati bez naknade i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. U tom slučaju, proizvod ćemo preuzeti natrag (sukladno odredbama čl. 74.-77. Zakona o zaštiti potrošača) ili ga zamijeniti. Robu ćemo preuzeti sami posredstvom dostavljača. Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Bruna Backdrops, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi kupac.

Ukoliko želite jednostrano raskinuti ugovor i vratiti jedan ili više proizvoda, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu: info@brunavucak.com

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora uz prethodno preuzimanje u posjed vraćene robe. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Molimo Vas da obratite pozornost na mogućnost odgovornosti za umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pin It on Pinterest